Huur een professionele barista op locatie naar keuze

Wilt u tijdens een bruiloft, een feest, een beurs of een evenement één of meerdere enthousiaste en professionele barista’s inhuren? Een professionele barista, heerlijke koffie met mooie latte art en gastvrijheid: wij van Caffe Delizia regelen alles voor u om uw gasten of bezoekers een leuke koffiebeleving te geven. Met het inhuren van één of meerdere professionele barista’s van Caffe Delizia zorgt u ervoor dat de gasten op uw evenement een warm ontvangst krijgen. Voor wie is een kop goede koffie nu geen fijne binnenkomer? Succes gegarandeerd! Graag tot ziens bij Caffe Delizia!

Alles voor fantastische koffie

Een barista op locatie van Caffe Delizia zorgt niet alleen het zetten van fantastische koffie, maar is daarnaast ook een echte gastheer of gastvrouw. Wij zorgen dankzij onze koffiebeleving ervoor dat de gasten van uw feest of bezoekers van uw evenement of beurs stuk voor stuk een geweldige ervaring hebben wanneer ze koffie halen. Onze barista’s hebben de beste machines om de lekkerste koffie van hoge kwaliteit mee te maken. Daarnaast kunnen ze de mooiste latte art maken en laten zij dankzij hun presentatie ook nog eens een goede indruk achter!

Huur nu één of meerdere barista’s

Diverse mogelijkheden op locatie

Onze barista’s komen op iedere locatie naar keuze, zowel binnen als buiten, om verse koffie te zetten. Bij Caffe Delizia bieden wij u diverse mogelijkheden aan. Zo kunt u bij ons onze barista’s huren inclusief al het apparatuur en andere benodigdheden. Bent u zelf in het bezit van een professionele koffiemachine? Dan kunt u ook kiezen voor het huren van alleen een professionele barista. Hij of zij gaat dan met uw eigen machine aan de slag. Daarnaast kunnen wij u ook komen verrassen op locatie naar keuze met onze Fiat Koffiebus. In onze Koffiebus zit een Italiaanse mobiele espressobar waarmee we verse Italiaanse koffie in een stijlvolle entourage kunnen serveren. In onze stijlvolle Fiat rijden we naar u toe op iedere locatie naar wens en voorzien we gedurende het evenement uw gasten van heerlijke koffie.

Contact Caffe Delizia

Professionele barista op locatie inhuren? Natuurlijk kan dat bij Caffe Delizia! Of u nu een feest, beurs of evenement organiseert, wij helpen u graag met het zetten en presenteren van de beste koffie. Op zoek naar een vrijblijvende offerte? Deze kunt u gemakkelijk op onze website aanvragen. Heeft u nog een vraag of wilt u meer informatie? U kunt dan bellen naar 06-36517016 of mailen naar info@caffedelizia.nl.